Wc ontstoppen Oss

Een wc ontstoppen kan uren in beslag nemen als u niet precies weet waardoor de blokkade wordt veroorzaakt. Misschien is er wel sprake van een defect in uw riolering? Onze rioolvakman in Oss kan dit voor u uitzoeken en oplossen. Als u nu belt voor een afspraak, staat hij binnen 24 uur voor de deur!

Wat kunt u beter niet gebruiken bij een wc ontstopping?

Mogelijk wilt u toch nog wat pogingen wagen om uw wc te ontstoppen voordat u ons belt. Het is dan belangrijk dat u middelen gebruikt die uw sanitair of uw leidingen niet kunnen beschadigen. Chemische ontstoppers kunt u dan beter uitsluiten en wel om de volgende redenen:

 • De leidingen slijten sneller.
 • De agressieve stoffen in het product kunnen gaten in de leidingen branden.
 • Komt u zelf in aanraking met het product, dan kunt u brandwonden oplopen.
 • Zit er ook chloor of bleek in uw wc? Gecombineerd met chemische ontstoppers kan er een gevaarlijk gas ontstaan!
 • De chemicaliën verstoren de waterzuivering in uw riolering.
 • De middelen zijn erg slecht voor het milieu en mogen daarom niet doorgespoeld worden.

Uw wc ontstoppen: welke methodes past onze vakman toe?

Een geblokkeerde wc is al vervelend genoeg, laat staan dat er ook nog beschadigingen in uw leidingen of sanitair optreden. Onze rioolvakman heeft veel ervaring met het ontstoppen van wc’s en beschikt over kwalitatief gereedschap. Met de volgende methodes is uw wc in een oogwenk ontstopt:

1. Wc ontstopping met verenmachine
Op de verenmachine kunnen kleine of grote koppen worden geplaatst, afhankelijk van de te behandelen diameter van de afvoer. De kop gaat draaien en ‘schuurt’ zo het vuil uit de afvoer van uw wc. Even doortrekken en de blokkade is weg!

2. Wc ontstopping met hogedrukslang

Bij hardnekkige aanslag in uw wc gebruikt de specialist een hogedrukslang. De verstopping wordt dan met waterdruk opgelost. Heeft u eerder chemicaliën gebruikt? Dan moet u de specialist waarschuwen! Tijdens de behandeling kan het water terugspuiten en de specialist verwonden. U bent dan aansprakelijk!

Kosten wc ontstoppen Oss

U bent natuurlijk benieuwd naar de kosten van de wc ontstopping. Als u ons belt, kan de expert u al van een prijsopgave voorzien. Eenmaal ter plekke zal hij de kosten beter kunnen definiëren. De prijs hangt namelijk af van de aard van de werkzaamheden. Gaandeweg worden die werkzaamheden als volgt bepaald:

 1. De specialist moet weten wat de blokkade in uw wc veroorzaakt. Gaat het om een eenmalige ophoping van resten of is er per ongeluk een voorwerp in de wc gevallen?
 2. Is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem? Mogelijk is een inspectie noodzakelijk.
 3. Zijn er ook reparaties of reserveonderdelen nodig?
 4. Met welk gereedschap kan de blokkade het beste worden verwijderd?
 5. Hoeveel uren zijn nodig om de werkzaamheden uit te voeren?

Snel een wc ontstopping nodig? Contacteer onze vakman.

Een geblokkeerde wc: daar redt u het niet mee! Bel nu voor een afspraak en onze vakman in Oss komt u binnen 24 uur helpen: ook in het weekend en op feestdagen! Heeft u nog andere vragen over onze dienst of bent u wellicht geïnteresseerd in een onderhoudscontract? Wij zijn altijd bereikbaar.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!